Heemtuin in herfsvakantie Sprookjestuin

ZAANDAM – Waar heb je nou een kans dat je Roodkapje tegen het lijf loopt? Of misschien kun je wel even naast de Vriendelijke Vertelheks plaatsnemen om een leuk voorleesverhaal te beluisteren. Tijdens de herfstvakantie kan dat in de Heemtuin, want die is dan omgetoverd tot Sprookjestuin.

Er is natuurlijk enige ervaring opgedaan met eerdere sfeervolle evenementen in de Heemtuin. Sfeervol wordt deze activiteit in elk geval zonder twijfel. Bij de bijenstal ligt de Grote Reus te snurken. Wil je de vijver oversteken? Dat kan, je neemt gewoon de boot van de heen-en-weer-wolf. Verder kijk je op je reis door de Sprookjestuin natuurlijk je ogen uit het hoofd. Zoveel vreemde kleine wezentjes.

De makers van als dat moois Anja Jonker, Marije Samuels en Amber Paans nodigen je van harte uit om te komen genieten. Dat kan van zaterdag 21 oktober tot en met donderdag 26 oktober van 10.00 tot 15.00 uur.

De entree bedraagt € 5.00 per kind. Volwassenen en begeleiders mogen gratis naar binnen. Je hoeft niet te reserveren.

Meer informatie bij het Zaans Natuur en Milieu Centrum. De Heemtuin vind je in het Burgemeester in ’t Veldpark aan de E. Heijermansstraat (aan de noordkant)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *