Images tagged "jan-houtmanhof"

 • Schandalig ! Is er opvang geregeld voor de medewerkers?

 • Henk en Janet

  Wij, als oud-leerlingen en bezoekers van de sterrenwacht gaan deze markante man ontzettend missen. Wij genoten altijd volop van zijn gedrevenheid en hebben heel veel respect voor Jan Voet, deze wandelende encyclopedie op bijna elk gebied. Wij waren aanwezig op deze jubileummiddag, hebben hem begroet met een kus op de wang en een mooie bos bloemen. Helaas moesten wij nog geen kwartier later de reanimatie starten. Deze mocht helaas niet meer baten. De sterrenwacht en zijn vele bezoekers zullen Jan en zijn kennis en inzicht ontzettend gaan missen. We wensen Jeanne en familie veel kracht en sterkte in deze moeilijke en verdrietige tijd.
  Rust zacht lieve Jan en gaan je missen.
  Henk en Janet Leeflang

 • Jammer dat ze het niet zo doen zo als Alkmaar pride dat zag er veel mooier uit met bootjes door de grachten, in Zaandam hadden ze het kunnen doen met soort praalwagens of net zo iets als zomercarnaval Rotterdam maar dan met de kleuren.
  Hoop dat de mensen respect hebben in elkaar.

 • Ga nou eens bouwen ….. al jaren lang wordt hier ook een spelletje gespeeld

 • Met een thuisaccu en omvormer/ lader combi kan je de piek-verbruik vanaf het net afvlakken. Want het net heeft meer als genoeg capaciteit , om met een constante flow aan stroom, ieder huishouding van prik te voorzien.
  Voorbeeld , de meeste woningen hebben een verbruik van gemiddeld 250-500 watt per uur.
  Maar het het niet ondenkbaar, dat er piek belastingen voor een korte periode tussen zit van 5000 Watt/h. Wanneer je die piek kan afvlakken naar veel minder, wordt het net ontlast.
  Door eerst een paar verschillende woningen te monitoren, kwa verbruik, kan je vrij nauwkeurig vast stellen, op hoeveel afname vanaf het net, is gunstig voor de verbruiker, Zodat hij /zij niet te kort komt. En niet ineens met een lege accu staat.
  Voorbeeld van Off-Gridd huizen met veel zonnepanelen en nood generator in Schotland. Die mensen gebruiken maar 10% van hun energie via de noodgenerator. Dus er is veel mogelijk.

 • schipper zonder boot

  Spitssluiting gewoon opheffen. Er is in het verleden een proef gedaan, in Zuid Holland. En die kwam toen met dezelfde conclusie. net na de spitssluiting is de kans groot, door het aanbod scheepvaart. De brug langer gesloten is voor de weggebruikers. En de scheepvaart aanbod is door de spitssluiting dicht op elkaar gekomen, de vaart richting Zaandam, komen dan ook met zijn allen bij de spoorbrug. Die maar een opening tijd heeft van 8 minuten ( en dat is echt niet veel) per draai.. MAAR met veel scheepvaart aanbod, is de afspraak met NS, die tijd mag eventueel opgerekt worden, de trein moet dan wachten. Ik denk dan>> wie gaat de autoos tellen die omrijden over een andere brug, betreft uitstoot?? Als het op papier maar klopt en verder gewoon SLIM en verstandig zijn.

 • Daar zullen de bedrijven weer blij mee zijn.
  8 uur omvaren als dat al gaat.
  Zet die brug maar open.