Automobilist Verwisselt Tijdelijk Fietspad met Parkeerplaats: “Verwarring Langs De Zaanweg in Wormerveer”

In een hilarisch misverstand langs de Zaanweg in Wormerveer heeft een automobilist voor een komische situatie gezorgd toen hij zijn auto probeerde te parkeren op wat nu een tijdelijk fietspad is geworden. De parkeerplaatsen langs de waterkant zijn verdwenen om plaats te maken voor fietsers, maar niet iedereen heeft deze verandering opgemerkt.

Terwijl fietsers en voetgangers stomverbaasd toekeken, dacht de bestuurder blijkbaar dat de gele markeringen en fietslogo’s nog steeds de lay-out van een parkeerplaats aanduidden. Onze bronnen ter plaatse beweren dat de omstanders de automobilist vriendelijk maar dringend hebben gewezen op zijn vergissing, waarna hij snel zijn auto heeft weggereden.

“Het was echt een bizar gezicht,” verklaarde een ooggetuige, “ik bedoel, het staat overal duidelijk aangegeven dat het een fietspad is, maar deze kerel leek vastberaden om zijn eigen parkeerplek te vinden.”

Gelukkig is er niemand gewond geraakt en heeft het incident alleen maar voor wat hilariteit gezorgd onder de omstanders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *