Door oplettende buren kon erger voorkomen worden

Wormerveer

Rond 03:36 uur werd de brandweer opgeroepen voor een woningbrand op de Multatulistraat. De brand ontstond achter een koelkast, maar de bewoner merkte hier niets van. Gelukkig werden alerte buren gewekt door rookmelders en de geur van brand.

Zij waarschuwden de hulpdiensten en wekten de buurman. Dankzij snel optreden van de brandweer en buren kon erger worden voorkomen. De woonkamer is onbewoonbaar, en de bewoner wordt opgevangen bij de buren.

Een reactie

  • Toppers de brandweer (vrijwilligers) en ambulance personeel, om bij nacht en ontij zo snel ter plekke te gaan. Evenals de alerte buren die daarna toch maar naboarschap tonen en hun buurman in hun huis opvangen. En niet te vergeten Uw alerte verslaggever zodat U op.de hoogte blijft zonder onnodige ter plekke te gaan om te observeren wat er aan de hand is en daar bij niet de kans loopt om de hulpverleners per ongeluk onnodig in de weg te lopen, maar wel accuraat en goed op de hoogte wordt gehouden en blijft!
    Wormerveer en omstreken prijs U gelukkig met deze hulpverleners, buren en verslaggever en geef hun de eer die ze toekomt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *