Mysterieus Brommend Geluid Verontrust Omwonenden van Lassie Fabriek in Wormer

WORMER

Bewoners in de nabijheid van de Lassie fabriek in Wormer uiten hun ongenoegen over een onverklaarbaar en indringend brommend geluid, dat zelfs tot diep in Wormerveer en Wormer te horen is. Volgens getuigen is dit fenomeen nog niet eerder waargenomen.

Het geluid, dat volgens sommigen lijkt op een constant brommen, heeft de aandacht getrokken van omwonenden, die bezorgd zijn over de mogelijke oorzaak en gevolgen ervan. Een bewoner, die anoniem wenste te blijven, verklaarde: “Het is echt heel vreemd. We zijn gewend aan het geluid van de fabriek, maar dit is iets heel anders. Het lijkt van overal te komen en het is behoorlijk hard.”

De omgevingsdienst is alleen tijdens kantooruren bereikbaar. Buiten kantooruren moet er contact worden opgenomen met de politie. Dit hebben inmiddels meerdere omwonenden gedaan. De politie is op de hoogte gebracht van het probleem en zal een kijkje gaan nemen. Op dit moment is Lassie niet bereikbaar voor commentaar.

UPDATE:

23:48

Het geluid blijkt afkomstig te zijn van een installatie die vrachtwagens vult of leegt. Er wordt naar gestreefd om dit geluid binnenkort te laten stoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *