N203 in Krommenie 2 weken afgesloten

KROMMENIE – De provincie gaat de N203 bij Krommenie de komende twee weken voorzien van een nieuwe asfaltlaag. Om het werk met de minst mogelijke overlast te kunnen uitvoeren wordt de provinciale weg in de avond en nacht afgesloten tussen 24 juni en 5 juli. De afsluiting is van 20.00 uur tot 05.00 uur. Overdag is de weg gewoon open voor verkeer.

Het oude asfalt wordt uitgefreesd. Daarna wordt een nieuwe laag aangebracht en en nieuwe belijning. De provincie stelt dat onderhoud belangrijk is voor de verkeersveiligheid.

Omleidingen

Het eerst stuk dat wordt aangepakt is het wegvak van de Busch tot aan de Iepenstraat. Dat gebeurt tussen 24 juni en 28 juni. Het doorgaand autoverkeer wordt omgeleid via de Provincialeweg N246 richting pontje Buitenhuizen, naar de Kanaalweg (N246), langs het Noordzeekanaal naar de A9. In Krommenie volgt het verkeer de omleiding vanaf de Rosariumlaan via de Heiligeweg en de Weverstraat richting de N203.

Het volgende het wegvak is dat tussen de Rosariumlaan en de afrit van de N246. Dat gebeurt tussen maandag 1 juli tot en met vrijdag 5 juli. Ook dan wordt het verkeer ’s avonds en ’s nachts omgeleid via de Provincialeweg N246, zelfde route als hiervoor aangegeven. In Krommenie volgt het verkeer de omleiding via Weverstraat, Badhuislaan, Padlaan en de Kerkstraat. De N203 tussen Rosariumlaan en A9 is gewoon bereikbaar deze week.

Bron: Persbericht Provincie Noord-Holland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *