Scooters betrokken bij twee ongevallen

WORMERVEER – Vanavond zijn op verschillende plaatsen in Wormerveer scooters betrokken geweest bij ongevallen. Een op de kruising van de Esdoornlaan met de Lindenlaan en een op de Markstraat.

Rond 20.00 uur botste op de kruising van de Esdoornlaan en de Lindenlaan een auto met een scooter. De scooter kwam vanaf de sportvelden van Fortuna. Hij zag de auto stilstaan en vervolgde zijn weg. De auto ging ineens rijden en de scooterbestuurder moest vol in de remmen, kwam ten val en gleed tegen en gedeeltelijk onder de auto. Gelukkig kon de scooterbestuurder na controle in een ambulance zijn weg vervolgen.

Een half uur later was het raak op de Markstraat. Daar wilde een auto, komend vanaf het Marktplein, parkeren. Hoewel de automobilist richting aangaf, kon een scooter die hem wilde inhalen niet ontwijken. Scooterbestuurder en passagier kwamen ten val. De scooter gleed tegen een geparkeerde bestelbus. De scooterbestuurder reed zonder rijbewijs en zijn passagier droeg geen helm. Beide zijn in een ambulance onderzocht. Er was gelukkig niet veel aan de hand.

Bestelbus en auto raakten beschadigd. De betrokkenen handelen dit onderling af.

Foto’s

RadioTV Zaanstreek was ter plaatse en maakte een aantal foto’s. De eerste twee betreffen het ongeval op de Esdoornlaan/Lindenlaan. De rest zijn foto’s van het scooterongeval op de Markststraat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *