Sint-Maarten op het politiebureau in Zaandijk

Zaandijk, 11-11-2023

Afgelopen avond veranderde het politiebureau in Zaandijk in een waar kinderparadijs tijdens een hartverwarmende Sint-Maarten viering. Kleine voetstappen en twinkelingen van lampionnen vulden de lucht, terwijl tientallen kinderen met stralende ogen het bureau binnenstapten.

Sommige kleintjes waren aanvankelijk wat verlegen, maar de vriendelijke politieagenten wisten al snel iedereen op hun gemak te stellen. Met een mix van gulle glimlachen en leuke verrassingen zorgde het politieteam ervoor dat elk kind, ongeacht hun aanvankelijke terughoudendheid, met iets leuks naar huis ging.

De lampionnenparade, geleid door een paar moedige zangers, zorgde voor een vrolijke sfeer. Het leek wel alsof de hele buurt zich verzamelde om samen dit traditionele feest te vieren. De politieagenten zongen ook vrolijk mee; we stonden versteld van hun mooie zangtalenten. De politie kijkt uit naar een geslaagde avond en hopelijk volgend jaar weer. Dat zal de politie op tijd aankondigen.

Wij hebben de gezichten van de kinderen onherkenbaar gemaakt omdat het onmogelijk was om aan iedere ouder te vragen of de kinderen op de foto mochten. Hieronder hebben wij een aantal foto’s geplaatst. Kijk terug op deze gezellige avond op het politiebureau Zaandijk.

Foto’s: Dustin Benjamins

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *