Sint-Maartenfeest bij Brandweer op Prins Bernhardplein Zaandam Derde Jaar Op Rij Groot Succes

Zaandam, 11-11-2023

Voor het derde opeenvolgende jaar organiseerde de vrijwillige brandweer van Zaandam een schitterende Sint-Maartenavond op het Prins Bernhardplein. De feestelijke avond bood kinderen een onvergetelijke ervaring, waarbij ze werden getrakteerd op lekkernijen, kleurplaten en ballonnen. Het hoogtepunt van de avond was ongetwijfeld het unieke voorrecht voor de kleintjes om plaats te nemen in de brandweerauto’s en een uitleg te krijgen van de enthousiaste vrijwilligers.

Het evenement trok niet alleen buurtbewoners, maar ook gezinnen uit omliggende gebieden, waaronder Zaandijk, die speciaal naar het Prins Bernhardplein kwamen om samen met hun kinderen Sint-Maarten te vieren. Tijdens ons gesprek met enkele aanwezigen uitten zij hun enthousiasme over het initiatief van de brandweer. “Wat is dit ongelofelijk leuk dat de brandweer dit doet,” deelde een mevrouw met een glimlach.

In totaal waren er zeker 100 kinderen vergezeld door hun ouders naar het Prins Bernhardplein gekomen, waardoor de brandweer met trots terugkijkt op een geslaagde Sint-Maartenviering. De betrokkenheid van de gemeenschap en het positieve sentiment onder de deelnemers hebben de brandweer aangemoedigd om volgend jaar weer een dergelijk evenement te overwegen.

Wij hebben wat foto’s gemaakt. Ook hier hebben wij kinderen onherkenbaar in beeld gebracht, omdat het onmogelijk is om aan iedere ouder te vragen of de kinderen op de foto mochten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *