Uitslaande brand Krommenieërweg Wormerveer

Wormerveer – Zaterdagavond rond 20.00 uur is er brand uitgebroken in een woning aan de Krommenieërweg in Wormerveer. Er waren vandaag werkzaamheden aan de woning. De dakdekkers waren net twee uur weg voor de brand uitbrak.

De persvoorlichter kon niet met zekerheid zeggen of dat ook de oorzaak was. De eigenaren van de woning hebben deze woning net gekocht en zijn alles aan het verbouwen. De brand zat in het dak van de woning. Gelukkig heeft de brandweer kunnen voorkomen dat de brand is overgeslagen naar de buren. De buren hadden net de verplichte brandmelders opgehangen die goed hun werk hebben gedaan. Nadat de brandmelder afging hebben ze meteen de hulpdiensten gebeld.

De brandweer zit achter de straat waar de brand is, maar ze konden niet meteen het terrein af. Bezoekers van het Zomerfeest bij De Groote Weiver hadden fietsen aan het hek gezet. Hierdoor ging het hek steeds open en weer dicht. Even na 21.00 uur was de brand uit en gaat Salvage het verder opnemen met de eigenaren van de twee woningen. Er zijn geen gewonden gevallen.

Foto

RadioTV Zaanstreek-verslaggever was ter plaatse en maakte een fotoreportage

Video

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *