Pathé Zaandam: Dikkie Dik en de Verdwenen Knuffel gemist?

ZAANDAM – De Kleuterbios is al enige tijd hét event voor de jongste bezoekers van Pathé Zaandam. De kids krijgen als eerste de film te zien. Meestal duurt die zo’n 60 minuten. De films in de kleuterbios zijn uiteraard afgestemd op de doelgroep.

Dat niet alleen ook het zaallicht blijft aan en het geluid staat minder hard. Bij de ticketprijs zit een Kidscombo inbegrepen en voor de volwassenen koffie/thee en een lekkernij. Na afloop krijgen de kids een echt filmdiploma mee naar huis.

Op speciale dagen wordt er ook iets extra’s georganiseerd. Zo kregen de jeugdige bezoekers tijdens Vaderdag de mogelijkheid om voor hun pa een stropdas te knutselen. Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om de film.

Er zijn vast jeugdige Zaankanters die net te laat hoorden dat zondag 16 juni de film ‘Dikkie Dik en de Verdwenen Knuffel’ op het programma stond. In deze leuke film ontdekt Dikkie Dik dat Beer, zijn allerliefste knuffel is verdwenen. Grote schrik natuurlijk. Zonder die knuffel kan hij niet slapen. Samen met Poes Muis, Dikkie Diks dikste vriendin, volgt een zoektocht vol avonturen.

We gaan natuurlijk niet alles verklappen, behalve dan dat Beer wordt gevonden. Woensdag 19 juni tussen 11:15 – 12.32 uur kan je allemaal gaan beleven in de Kinderbios van Pathé Zaandam.

Volg deze link naar de trailer bij de film: Dikkie Dik en de Verdwenen Knuffel

Waar is Pathé Zaandam: Hermitage 140 | 1506TX | Zaandam

Bron: Dit was een bericht van onze Partner Pathé Zaandam