Geen zin in drukte bij voorstellingen ga dan eens naar Pathé 50PLUS

ZAANDAM – Geen zin in de drukte bij avond- en weekendvoorstellingen? Bij Pathé Zaandam kan dat door gebruik te maken van het filmaanbod Pathé 50PLUS, filmvoorstellingen die je ’s middags vanaf 13.30 uur kunt bekijken. Dat dit voorziet in een vraag, blijkt uit het toenemend aantal bezoekers.

Er worden elke week weer mooie films vertoond. Het aanbod wisselt om de twee weken. Dus filmliefhebbers hebben ruime mogelijkheden om het programma te volgen. Elke voorstelling kent een pauze en bij het ticket is koffie met koek inbegrepen.

De Terugreis

Zo kun je in de maand juni naar de film ‘De Terugreis’ met Martin Waardenberg en Leny Breederveld in de hoofdrol. Waardenberg in de rol van Jaap is al bijna 50 jaar samen met zijn Maartje (Leny Breederveld). Jaap is heeft weinig zin om dingen te ondernemen, Maartje is nog ongeremd. Ze ontvangen een brief van een oude vakantievriend. Dat leidt tot een reisje naar Spanje, waar Jaap geen zin in heeft. Europa is niet meer wat ze gewend zijn. Ze kibbelen er wat vanaf, maar halen intussen de ene na de andere herinnering op. Tijdens deze reis ontdekt Jaap dat zijn vrouw dementerend is. In het besef dat alles zal veranderen leren ze elkaar opnieuw liefhebben.

Trailer

Advertorial voor Pahté Zaandam

Bronnen: Pathé Zaandam, Youtube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *