Pathé: Woensdag 10/7 Ladies Night

[Partnercontent] ZAANDAM – Aanstaande woensdag 10 juli is er weer een Ladies Night in Pathé Zaandam. Daarbij gaat het niet louter om de film, maar om pure onderlinge gezelligheid. Er zijn voor aanvang van de film allerlei activiteiten. Gestart wordt met een verfrissend drankje. Dat kan met alcohol (Gibson’s Pink Gin & Tonic), of zonder. Na de film ga je naar huis met een goedgevulde ‘goodiebag’. De inhoud houdt Pathé nog even geheim, wel verklapt Pathé dat er in elk geval verschillende producten in zitten, kortingsvouchers en toffe winacties.

Fly Me to the Moon

Ladies Night aanstaande woensdag heeft als thema. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de film die wordt vertoond: Fly Me to the Moon. Een gloednieuwe romantische komedie/drama film onder regie van Greg Berlanti, geschreven door Rose Gilroy.

De film speelt in de jaren ’60 van de vorige eeuw. Een tijd waarin er een heuse ruimtewedloop plaatsvond tussen de Sovjet Unie en de Verenigde Staten van Amerika. Kelly Jones maakt deel uit van een marketingteam. Belangrijkste taak van het team is het opkrikken van het NASA-imago. Directeur van het team is Cole Davis. De Amerikaanse president wil dat zijn land als eerste de ruimterace gaat winnen. Daardoor krijgt Kelly de opdracht om een nep maanlanding te realiseren.

Hoofdrollen zijn weggelegd voor Scarlett Johansson, Channing Tatum en Nick Dillenburg.

Trailer

Trailer Fly Me to the Moon

Meer informatie