Restaurant Mama’s in Wormerveer is gesloten vanwege illegale gokkasten

Restaurant Mama’s in Wormerveer is gedwongen gesloten door de gemeente Zaanstad vanwege illegale gokkasten. Enkele maanden geleden vond er een controle plaats bij het restaurant, waaruit bleek dat er meer gokkasten aanwezig waren dan toegestaan. De vergunning was voor maximaal 2 gokkasten, maar er stonden er 4. Ondanks dat de eigenaar ruim 2 maanden de tijd had om de overtollige gokkasten te verwijderen, heeft hij dit niet gedaan, waardoor de zaak gedwongen moest sluiten.

Tijdens de controle werd er ook geen leidinggevende aangetroffen in het restaurant. Opvallend is dat er op de voor- en achterdeur oranje stickers van de gemeente waren geplakt. Ook was het pand verzegeld. Echter, deze stickers waren verwijderd. Wie deze stickers heeft verwijderd, is niet duidelijk. Indien de eigenaren dit zelf hebben gedaan, riskeren ze nog meer problemen

Voorlopig is het restaurant gesloten voor bezoekers. Het is onbekend wanneer het restaurant weer open zal gaan, aangezien er nu een briefje is opgehangen met de mededeling dat ze gesloten zijn vanwege vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *